Değerli dostlarımız,

5-16 Haziran 1972'de İsveç'in başkenti Stockholm'de toplanan Birleşmiş Milletler İnsan Çevresi Konferansı'nın 50. yılında uluslararası çevre politikalarının ve çevre hareketinin yarım yüzyılını dünden bugüne ele alıyoruz. Sabancı Üniversitesi İstanbul Politikalar Merkezi ile Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nün birlikte düzenlediği ''50. Yılında Stockholm Konferansı: Uluslararası Çevre Politikalarının Yarım Yüzyılı'' başlıklı online panelde çevre hukukunun ve Türkiye'de çevre politikalarının 50 yılda nereden nereye geldiği de tartışılacak. Panel Zoom üzerinden 8 Haziran 2022 Çarşamba günü saat 15:00'te online yayınlanacaktır.

Kayıt için lütfen tıklayınız

Tarih: 8 Haziran 2022 Çarşamba, 15:00

Düzenleyenler: İstanbul Politikalar Merkezi - Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü

Moderatör: Ümit Şahin - İstanbul Politikalar Merkezi